Ehdot

Varausehdot

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus on vahvistettu, kun vuokralainen on maksanut ennakkomaksun, ennakkomaksu on 20 % majoitushinnasta. Loppusuoritus on maksettava 30 vrk ennen majoituksen alkua. Varauksista, jotka tehdään alle 30vrk päähän, peritään kaikki maksut välittömästi.

Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan ennen majoituksen alkua.  Huoneiston varaajan täytyy olla myös huoneistoon majoittuja.

Avaimen luovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua.

Minimivarausaika joulu ja uudenvuoden aikaan sekä hiihtoloma viikoilla on viikko.
Muina aikoina minimivarausaika on 3 vuorokautta. Alkamispäivä voi olla mikä tahansa.

Huoneisto on vuokralaisen käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00

Kohteen vuokraan sisältyy lomahuoneiston vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Vuokralainen tuo mukanaan omat liinavaatteet.

Vuokralainen vastaa majoituskohteessa roskien pois viennistä ulkoroskikseen sekä astioiden tiskauksesta sekä loppusiivouksesta, mikäli tästä ei ole muuta sovittu. Mikäli siivousta ei ole tehty tai se on puutteellisesti suoritettu, peritään vuokralaiselta siivousmaksu 100€.

Mikäli vuokralaisen kanssa etukäteen sovitaan voi vuokralainen jättää loppusiivouksen tekemättä maksua vastaan. Loppusiivousmaksu on 100,00€

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa.

Paljun tuonti tontille on kielletty.

Tupakointi on kielletty.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustuksen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle.

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Mikäli peruutus tehdään vähintään 30vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu vähennettynä 10€.   Peruutuksen tapahtuessa alle 30 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään aina ennakkomaksu.

Omistaja pidättää oikeuden perua varaus.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voi omistaja perua varauksen. Tällöin vuokraaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

Omistaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä, joka ei ole aiheutunut omistajasta.

Pidämme oikeuden hintojen muutoksiin.